5 jaar HR @ Your Service

5 jaar HR @ Your Service. Bedankt, Katrin, Greet en Veerle!

Meer dan 2600 abonnees voor deze nieuwsbrief, meer dan 1000 down-loads van mijn E-boekjes, op weg naar het 10de HR Café, een goed gevuld agenda met fijne opdrachten, elke dag met veel goesting aan de slag …. Wie had dat 5 jaar geleden durven voorspellen? Ik alvast niet.

Hoe is dat zo gekomen? Is dit vanzelf gegaan?

Neen, zeker niet. Ik durf luidop zeggen dat ik hier hard voor gewerkt heb, elke dag opnieuw.  Maar …,ik heb dit niet alleen gedaan. Ik kon van bij de start rekenen op fantastische coaches. Een oprecht dankjewel voor ….

 

Katrin

Doen wat je graag doet, je passie volgen. Het is makkelijker gezegd, dan gedaan. Althans voor mij was dat 5 jaar geleden geen evidentie. Tot ik Katrin Van de Water van Passion for Work leerde kennen. Katrien hielp mij om stap voor stap die passie te ontdekken en heel concreet vorm te geven. Samen met Katrin oefende ik mijn allereerste ‘pitch’ en die oneliner staat nog altijd: ‘Ik help Vlaamse KMO’s met praktische oplossingen voor hun dagdagelijks personeelsbeleid’.

 

Greet

Dan weet je wat je wil, je hebt je droom(bedrijf) voor ogen en toch blijkt al snel dat niemand op je zit te wachten. Er blijken namelijk nogal wat aanbieders te zijn … Hoe ga je het verschil maken? En vooral hoe word je zichtbaar? En – nog moeilijker – hoe ga je de wereld overtuigen bij jou ‘te kopen’? Nooit tevoren in mijn loopbaan had ik van ‘marketing & sales’ moeten wakker liggen …. Personal Branding bleek de toverformule. Het was Greet Bunnens (van YouBrandBuilder en het Business Boost Event) die mij alles leerde over zichtbaar worden, netwerken, expertise delen, social media inzetten, en nog veel meer. Voor mij absolute eye-openers. Nu nog teer ik op alle inzichten die ik van Greet meekreeg.

 

Veerle

Tegelijk met passie en werkbare inzichten, vergt ‘ondernemen’ eveneens een solide businessplan. Ook op dat vlak kon ik alle hulp gebruiken. Zo kwam ik terecht bij Veerle Boon van Unizo. Veerle was mijn coach in het Go4Business programma, speciaal voor startende ondernemers.

Samen hebben we aan de hand van het Business Model Canvas HR@Your Service als het ware letterlijk op de kaart gezet. Ik maak er sindsdien een jaarlijkse oefening van om aan de hand van dit model mijn doelstellingen concreet te maken.

 

Deze 3 straffe madammen hebben mij dus de voorbije jaren een ferme push gegeven om het ondernemerschap te omarmen en er mijn ding van te maken.

Bedankt, Katrin, Greet en Veerle!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *