Klanten

MIJN KLANTEN ZIJN …

Mijn klanten zijn kleine en middelgrote ondernemingen die hun personeelsbeleid vaak nog ‘van uit de buik’ voeren. In vele gevallen hebben ze (nog) geen personeelsverantwoordelijke of is de verantwoordelijke van de personeelsdienst in de eerste plaats bezig met de loon- en personeelsadministratie.

Naarmate ze groeien en het team van medewerkers groter wordt, voelen ze de noodzaak om toch wat meer structuur en visie te brengen in dat personeelsbeleid.

Mijn klanten zijn – net als ik – ervan overtuigd dat het met-visie-vorm-geven van je personeelsbeleid, medewerkers motiveert en de business vooruit helpt.

Mijn klanten hebben vooral nood aan pragmatische, no-nonsens ‘kapstokken’ waarmee ze aan de slag kunnen. Geen zware theorieën, maar een heel concrete aanpak, voor vaak heel concrete vragen.

HERKENT U DIT?

U BENT BEDRIJFSLEIDER VAN EEN KMO EN
 • U voelt de nood om uw personeelsbeleid minder ‘vanuit de buik’ aan te pakken
 • U wil dringend meer structuur brengen in uw personeelsbeleid
 • U wil uw personeelsbeleid goed regelen zodat u zich zonder kopzorgen op uw business kan focussen
 • U wil een personeelsbeleid neerzetten dat pragmatisch is en tegelijk past bij uw kijk op mensen en zaken doen
 • U wil bouwen aan een werkplek waar medewerkers met goesting en engagement komen werken (en dat ook uitstralen, o.a. naar de klant toe)
 • Maar u hebt geen idee hoe u daaraan begint
U BENT VERANTWOORDELIJK VOOR DE PERSONEELSDIENST EN
 • U krijgt steeds vaker vragen die verder gaan dan het administratieve werk
 • U wil graag antwoorden bieden en zo mee vorm geven aan een pragmatisch personeelsbeleid
 • U wil uw baas met raad en daad bijstaan als het over ‘werken met mensen’ gaat
 • Maar u wordt opgeslorpt door het administratieve luik van uw taak
 • En daardoor hebt u het gevoel dat u bezig bent met brandjes blussen
 • U hebt nood aan ideeën en aan een plan van aanpak dat u ge-managed krijgt
 • Maar, hoe moet dat dan?

MIJN ENGAGEMENT

IK HELP U MET HET ANTWOORD OP DE VRAAG ‘HOE BEGIN IK ERAAN?’, ‘HOE ZIET ZO EEN STRATEGIE OF PLAN OF CONCRETE AANPAK ER DAN UIT?’ , ‘WAAR START IK MEE EN WAT KAN LATER?’. ALS HR COACH EN –EXPERT REIK IK INZICHTEN AAN, WERK SAMEN MET U EEN PLAN VAN AANPAK UIT EN HELP BIJ DE IMPLEMENTATIE ERVAN. ALLEMAAL ZODAT U ZICH MET EEN GERUST HART OP UW COREBUSINESS KAN FOCUSSEN.

EEN GREEP UIT PROJECTEN EN KLANTEN

SODECO NV

Invoeren van functie- en rolbeschrijvingen voor SODECO NV (Ternat). Beschrijvingen uitwerken in nauw overleg met management en functiehouders. Vaardigheden en soft skills per functie bepalen. KPI’s per functie opzetten.

TUINREALISATIES KOEN ROBBERECHT

Systematisch werkoverleg en functioneringsgesprekken invoeren bij TUINREALISATIES KOEN ROBBERECHT (Aartselaar). Begeleiden van management en uitwerken van de systematiek.

TAURA

Uitwerken van een HR beleid en begeleiden van veranderingsprocessen in een groeiende KMO in Olen.

TECHDATA- AZLAN NV

Begeleiding van het veranderingstraject naar een klantgerichte organisatie. Organogram, rollen, functie-inhoud bespreekbaar maken en aanpassen (samen met management en medewerkers). Vereiste (soft) skills bepalen en opleidingstrajecten uitwerken. Rekruteren van geschikte profielen (IT/Sales/Marketing).

NOORD NATIE TERMINALS NV

Uitwerken van competenties voor operations functies en rollen. Implementatie- en communicatieplan. Uitwerken van opleidingstrajecten (na gap-analyse); Uitwerken van diverse HR processen.

AURUBIS

Up-date van functiebeschrijvingen als basis van het functieclassificatie systeem van de sector, in nauw overleg met functiehouders, management en sociale partners.

INTERVEST OFFICES & WAREHOUSES

HR begeleiding gedurende 1 à 2 dagen per week, met focus op structuur brengen en processen uitwerken geschikt voor een groeiende KMO.

BRANKAER TUINEN

Missie, visie en strategie van het bedrijf BRANKAER TUINEN (Hoeilaert) samen met managementteam uittekenen. Deze vertalen naar concrete (HR)doelstellingen. Transparante communicatie naar medewerkers hierover opzetten (communicatieplan).