E-boeken

Kennis en ervaring delen zijn echt mijn ding.

Daarom kan u hier – gratis –  een aantal E-boeken downloaden met daarin telkens handige handvatten en tools om een performant personeelsbeleid neer te zetten. Ik ben er namelijk van overtuigd dat een professionele aanpak van het personeelsbeleid een onderneming succesvol maakt. En daar wil ik graag toe bijdragen.

Ik prijs mij gelukkig dat ik mijn vak – want HR is een vak! – stap voor stap heb mogen leren en uitbouwen in heel verschillende bedrijven. Dat geeft mij nu de mogelijkheid om al die inzichten te delen met ondernemers en KMO’s in Vlaanderen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Heel eenvoudig. Vul uw naam, emailadres en naam van uw bedrijf in, tik ook nog even het kleine vierkantje aan en duw dan op de verzenden-knop. Meteen nadien vindt u de E-boeken in uw mailbox.

Veel leesplezier.

Aanvraag E-boeken

HR @ Your Service mag me informeren over nieuwe publicaties en events. *

Ontvang uw gratis E-boeken

10 Bouwstenen

In dit E-boek zet ik je op weg en reik ik je heel wat inzichten en kapstokken aan die ik gedurende mijn loopbaan als personeelsverantwoordelijke (of Human Resources Manager) heb verworven en gebruikt.

Om ondernemers en hun personeelsverantwoordelijken te helpen, ontwikkelde ik een aantal ‘kapstokken’ en ‘handvatten’. Ik noem ze de 10 bouwstenen voor het creëren van een werkplek waar medewerkers met goesting en engagement komen werken.

Je kan de 10 bouwstenen aanwenden als stappenplan om je personeelsbeleid vorm te geven, of je kan ze gebruiken als een soort ‘scan’ van wat je nu al doet. Of, je kan ze gewoon lezen ter inspiratie. Beschouw dit E-boek dan ook als een actie- en reflectie-instrument.

Naar een personeelsbeleid dat W.E.R.K.T.

Vele personeelsverantwoordelijken/HR professionals zijn net als jij op zoek naar een concrete aanpak om op een gestructureerde manier hun personeelsbeleid aan te pakken, meer impact te krijgen en zo een fijne werkplek te creëren waar medewerkers gemotiveerd komen werken en waar de business floreert.

Studies hebben aangetoond dat ge-engageerde medewerkers en een succesvolle business hand in hand gaan. En dat wil toch iedereen? Ga hier dus rustig voor zitten, neem de tijd om even afstand te nemen van de dagelijkse routine. En laat je inspireren.

Vooraf leg ik je overigens uit wat elke stap inhoudt. En nadien kan je dan zelf aan de slag (dit is tenslotte een WERKboek). Ik reik je tips en inspiratie aan om dit heel concreet te maken. Succes!