Iedereen coach 5 jaar later

5 Jaar

Het is ondertussen zeker 5 jaar geleden, denk ik, dat ik voor het eerst de website iedereencoach.be tegen kwam. En toen er recent naar verwezen werd in een Facebook post van Wiskeys dacht ik: ‘Tiens, zou dat nog hetzelfde zijn.. ?’. En dus heb ik me opnieuw aangemeld voor de 10 gratis coachingtips.

10 Weken

Die tips vallen één voor één in je mailbox, elke week op vrijdag en dat 10 weken lang. En daar kan je dan mee aan de slag. Het is telkens een combinatie van inzichten, inspiratie en een tip omtrent heel concreet gedrag. Niks hoogdravends, vooral heel toepasbaar. Maar, je moet het natuurlijk wel ‘vastpakken’ wil je er daadwerkelijk iets van opsteken.

 

Intervisie

Ik gebruik het nu ook weer als intervisiemateriaal voor een groep startende leidinggevenden bij een klant. Dat groepje heeft eerst een bad gekregen in ‘coachend leidinggeven’ en is heel enthousiast teruggekeerd na een tweedaagse training buiten huis. In hun traject past ‘iedereen coach’ perfect.

Aan de hand van de wekelijkse tips houden we het geheel ‘levend’. Elke week zitten we samen om de tip te bespreken en af te stemmen wie er wat uit gehaald heeft, wat goed ging, wie nog ondersteuning nodig heeft, enz. Leren van en met elkaar en dat aan de hand van een heel praktische insteek.

 

Update

En dus, ja, na 5 jaar werkt iedereencoach.be nog altijd. Het blijft een fijne aanpak en de tips zijn nog altijd relevant. Enkel de verwijzing naar aanvullende lectuur kan een update verdragen. Misschien een suggestie?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *