het hoe

VANUIT RESPECT EN WAARDERING VAN STERKTES

Respect voor uw verhaal. Dat vertaalt zich in actief luisteren. Goed begrijpen wat u nodig hebt en dan aan de slag gaan.

Respect voor wat al goed gaat. Samen onderzoeken wat er werkt, in plaats van wat verkeerd gaat. Voortbouwen op wat er is en wat er kan (in plaats van wat ontbreekt of onmogelijk is).

Als het over mensen gaat betekent dat werken met wat mensen willen en kunnen doen in plaats van met wat ze niet kunnen, of niet willen.

Respect voor afspraken. Goede afspraken maken goede vrienden. Transparantie en duidelijke feedback zijn cruciaal.

Ik bied u ook een uniek groepsprogramma.

Klik hier en ontdek er meer over!

het wat

U WIL WERKEN AAN EEN GLOBALE HR-AANPAK EN AAN EEN HR-PLAN

Ik heb een methode uitgewerkt om in 5 stappen te komen tot een HR-plan en -aanpak die passen bij uw bedrijf en manier van zaken doen.

'In 5 stappen naar een personeelsbeleid dat werkt' is een groepsprogramma gespreid over een 4-tal maanden. Lees er hier alles over.U HEBT EEN CONCRETE VRAAG

Een goed onthaal hoe moet dat eruit zien? En een evaluatieproces? Wat zijn eigenlijk competenties? Hoe zien die eruit? Welke competenties zijn cruciaal in mijn onderneming? Mijn loonverwerking loopt mank; hoe kan ik dit verbeteren? Mijn onderneming groeit, hoe breng ik structuur in mijn organogram? Ga ik voor een vlakke structuur of een “’gekantelde’’? En wat met mijn team? Zelfsturend of net niet? Feedback geven, hoe begin ik eraan? Objectieve evaluatie, hoe doe je dat? Moeten het altijd centen zijn om te waarderen?

Een greep uit de mogelijke vragen waar u als ondernemer van wakker ligt.

Ik help u – op maat – met een doorlichting van de huidige manier van werken, het adviseren van een aanpak en het implementeren van de oplossing voor uw concrete vraag.

U hebt een vraag? Bel mij op het nummer 0479 64 04 38 of stel uw vraag via het contactformulier. Tijdens een geheel vrijblijvend intakegesprek gaan we samen op zoek naar hoe ik u kan helpen.